سایفون چیست؟ و طرز تهیه سایفون چگونه است؟
سبد خرید
shop btn 0
close
جمع: 0 ریال
تنظیمات و ثبت نهایی سفارش
روش‌های دم‌آوری

روش دم‌آوری با سایفون

قهوه‌ساز سایفون، دستگاهی است که دم‌آوری قهوه را به یک نمایش علمی و هنری تبدیل می‌کند. این شیوه دم‌آوری قهوه، ترکیبی از روش دم‌آوری محلول (مانند فرنچ پرس) و روش دم‌آوری با فیلتر (به عنوان مثال V60) است. در نتیجه فنجان نوشیدنی صاف و یک دست را برایتان به ارمغان می‌آورد. تعادل طعم و مزه و نیز کیفیت قهوه‌ی عصاره‌گیری شده با دستگاه سایفون چشم‌گیر است. این دستگاه با طراحی خاص و عملکرد جالبی که دارد، قهوه‌ای با طعم و عطر طبیعی ایجاد می‌کند و علاوه بر طعم و عطر خالص، ظاهرش نیز زیبایی چشم‌نوازی به محیط خانه شما می‌بخشد.

§ مراحل آماده­‌سازی:

1- در آغاز فیلتر دستگاه سایفون را با آب گرم بشویید و آن را در محل خود قرار دهید.

 

 


سایفون

 

2-  در محفظه پایینی مقدار 300 ml آب (معادل دو لیوان) با دمای 90 درجه بریزید، و بعد فیلتر را درون محفظه بالایی قرار دهید و زنجیر را به سمت پایین بکشید تا گیره فیلتر به انتهای لوله‌ی محفظه بالایی متصل شود.

 

سایفون

 

3-  مقدار 25 گرم قهوه آسیاب شده(معادل سه قاشق غذاخوری) را درون محفظه بالایی بریزید و سپس شعله را روشن کنید و زیر مخزن آب قرار دهید.

 

سایفون

 

سایفون

 

 

سایفون

 

4- آب به جوش می‌آید و به آرامی به سمت بالا میرود، آب که سطح قهوه را پوشاند کمی قهوه را هم بزنید، این کار در شکوفا شدن عطر و طعم قهوه تاثیر مستقیمی دارد.

 

 

سایفون

 

5- بعد از گذشت یک دقیقه شعله را خاموش کنید و می‌بینید که قهوه دم‌آوری شده به آرامی به محفظه پایینی منتقل می‌شود.


سایفون

 

6- محفظه بالایی را بردارید، پس از خنک شدن آن را بشویید و پس از هم زدن قهوه در محفظه پایینی، قهوه را نوش جان کنید .

سایفون

 

 

سایفون

 

سایفون

 

7- پس از جابجایی کامل قهوه عصاره‌گیری شده، ظرف بالایی را از قسمت پایینی جدا کنید و قهوه را در فنجان یا لیوان دلخواه‌تان بریزید.

 

ثبت نظر

آنچه نیاز دارید:

§  مواد و وسایل مورد نیاز:

  1. آب گرم (در حدود 90 درجه سانتی‌گراد): 300 گرم (معادل 2 لیوان)
  2. قهوه تازه آسیاب شده: 25 گرم (اندازه آسیاب مناسب در این شیوه دم­‌آوری از نوع متوسط است، کمی درشت تر از ذرات شکر)
  3. دستگاه سایفون
روش ارتباط با ما
02136628713
09336254797
lekafkacoffee@gmail.com
مطالب مرتبط

مایل به شناخت روش‌های دم‌آوری هستید؟