قهوهساز سایفون، دستگاهی است که دمآوری قهوه را به یک نمایش علمی و هنری تبدیل میکند. این شیوه دمآوری قهوه، ترکیبی از روش دمآوری محلول (مانند فرنچ پرس) و روش دمآوری با فیلتر (به عنوان مثال V60) است. در نتیجه فنجان نوشیدنی صاف و یک دست را برایتان به ارمغان میآورد. تعادل طعم و مزه و نیز کیفیت قهوهی عصارهگیری شده با دستگاه سایفون چشمگیر است. این دستگاه با طراحی خاص و عملکرد جالبی که دارد، قهوهای با طعم و عطر طبیعی ایجاد میکند و علاوه بر طعم و عطر خالص، ظاهرش نیز زیبایی چشمنوازی به محیط خانه شما میبخشد.
1- در آغاز فیلتر دستگاه سایفون را با آب گرم بشویید و آن را در محل خود قرار دهید.

2- در محفظه پایینی مقدار 300 ml آب (معادل دو لیوان) با دمای 90 درجه بریزید، و بعد فیلتر را درون محفظه بالایی قرار دهید و زنجیر را به سمت پایین بکشید تا گیره فیلتر به انتهای لولهی محفظه بالایی متصل شود.

3- مقدار 25 گرم قهوه آسیاب شده(معادل سه قاشق غذاخوری) را درون محفظه بالایی بریزید و سپس شعله را روشن کنید و زیر مخزن آب قرار دهید.
![]()
![]()
![]()
4- آب به جوش میآید و به آرامی به سمت بالا میرود، آب که سطح قهوه را پوشاند کمی قهوه را هم بزنید، این کار در شکوفا شدن عطر و طعم قهوه تاثیر مستقیمی دارد.
![]()
![]()
5- بعد از گذشت یک دقیقه شعله را خاموش کنید و میبینید که قهوه دمآوری شده به آرامی به محفظه پایینی منتقل میشود.
![]()
6- محفظه بالایی را بردارید، پس از خنک شدن آن را بشویید و پس از هم زدن قهوه در محفظه پایینی، قهوه را نوش جان کنید .
![]()
![]()
![]()
7- پس از جابجایی کامل قهوه عصارهگیری شده، ظرف بالایی را از قسمت پایینی جدا کنید و قهوه را در فنجان یا لیوان دلخواهتان بریزید.
§ مواد و وسایل مورد نیاز:







