دم کردن قهوه با موکاپات روش سنتی ایتالیایی است که به شما اجازه میدهد قهوهای غلیظ با طعمی غنی در مدت زمان کوتاهی، با حداقل تجهیزات آماده کنید.
1- ۱۵ گرم قهوه معادل دو قاشق غذاخوری را با اندازه ریز (ریزتر از اندازه ذرات شکر) به روش دستی یا برقی آسیاب کنید.

2- آب را به جوش آورید و در قسمت پایینی دستگاه بریزید. دقت کنید ۱۵۰ گرم آب با دمای ۹۲ درجه به عبارتی سه فنجان آب تازه جوشیده در مخزن بریزید. تقریبا تا سوپاپ مخزن موکاپات را آب فرا میگیرد. اگر از آب با دمای محیط استفاده کنید مدت زمان بیشتری ابزار در مجاورت با حرارت قرار داشته در نهایت قهوه شما طعم سوخته به خود میگیرد پس بهتر است برای کوتاه کردن مدت زمان دماوری از آب تازه جوشیده با دمای ۹۲ درجه استفاده کنید تا طعم مطلوب، غنی و متعادلی را تجربه کنید.

3- محفظههای موکاپات را از هم جدا کنید. دقت کنید بوی مایعهای شوینده در موکاپات باقی نمانده باشد. محفظه مخصوص قهوه را بر روی قسمت پایینی قرار دهید و قهوه را درون آن بریزید. مطمئن شوید قهوه درون محفظه به صورت یکنواخت ریخته شود. بهتر است بدانید قهوه شما ممکن است مقداری لرد داشته باشد که میتوان آن را با استفاده از فیلتر مناسب کنترل نمود و قهوه شفافتری نوش جان کنید. فیلتری که برای این کار پیشنهاد میشود فیلتر ائروپرس است، آن را روی سطح قهوه گذاشته و قسمت بالایی موکاپات را ببندید.

4- قسمت بالایی دستگاه را به دقت به قسمت پایینی متصل کنید.

5- دستگاه موکاپات را روی حرارت قرار دهید.

6- هنگامی که آب جوش بیاید قهوه عصارهگیری شده به آرامی به قسمت بالایی دستگاه جابجا میشود. اگر آب با پاشش زیاد جابجا شود حرارت شعله را کم کنید. اگر از آب دمای ۹۲ درجه استفاده کنید پس از گذشت یک دقیقه شاهد عصارهگیری قهوه خواهید بود.

7- پس از اینکه جابجایی پایان یافت دستگاه موکاپات را از روی حرارت بردارید. قهوه شما آماده است.
مطلبتون عالی بود. به خصوص که میزان قهوه و آب رو مشخص کردید و راحت تونستم به ترکیب مورد علاقه ام برسم.
سپاسگزاریم که وقت گذاشتید و برای ما نظرتان را نوشتید.
سلام، جناب بابازاده،
مطلب را اصلاح کردیم تا ابهام شما برطرف شود. ممنون از پرسشی که مطرح کردید. ضمنا امیدواریم در کسب و کارتان موفق باشید.
§ آنچه برای دمآوری قهوه در موکاپات سه کاپ نیاز دارید:







