موکاپات چیست و چطور کار می‌کند؟
سبد خرید
shop btn 0
close
جمع: 0 ریال
تنظیمات و ثبت نهایی سفارش
روش‌های دم‌آوری

روش دم‌آوری با موکاپات

قهوه‌سازی ساده، سنتی و ایتالیایی

دم کردن قهوه با موکاپات روش سنتی ایتالیایی است که به شما اجازه می‌دهد قهوه‌ای غلیظ با طعمی غنی در مدت زمان کوتاهی،  با حداقل تجهیزات آماده کنید.

§ مراحل آماده­‌سازی:

1- ۱۵ گرم قهوه معادل دو قاشق غذاخوری را با اندازه ریز (ریزتر از اندازه ذرات شکر)  به روش دستی یا برقی  آسیاب کنید. 

موکاپات

2- آب را به جوش آورید و در قسمت پایینی دستگاه بریزید. دقت کنید ۱۵۰ گرم آب با دمای ۹۲ درجه به عبارتی سه فنجان آب تازه جوشیده در مخزن بریزید. تقریبا تا سوپاپ مخزن موکاپات را آب فرا می‌گیرد. اگر از آب با دمای محیط استفاده کنید مدت زمان بیشتری ابزار در مجاورت با حرارت قرار داشته در نهایت قهوه شما طعم سوخته به خود می‌گیرد پس بهتر است برای کوتاه کردن مدت زمان دم‌اوری از آب تازه جوشیده با دمای ۹۲ درجه استفاده کنید تا طعم مطلوب، غنی و متعادلی را تجربه کنید.

موکاپات

 

3- محفظه‌های موکاپات را از هم جدا کنید. دقت کنید بوی مایع‌های شوینده در موکاپات باقی نمانده باشد. محفظه مخصوص قهوه را بر روی قسمت پایینی قرار دهید و قهوه را درون آن بریزید. مطمئن شوید قهوه درون محفظه به صورت یکنواخت ریخته شود. بهتر است بدانید قهوه شما ممکن است مقداری لرد داشته باشد که می‌توان آن را با استفاده از فیلتر مناسب کنترل نمود و قهوه شفاف‌تری نوش جان کنید. فیلتری که برای این کار پیشنهاد می‌شود فیلتر ائروپرس است، آن را روی سطح قهوه گذاشته و قسمت بالایی موکاپات را ببندید.

موکاپات

 

4- قسمت بالایی دستگاه را به دقت  به قسمت پایینی متصل کنید.

موکاپات

 

5- دستگاه موکاپات را روی حرارت قرار دهید.

موکاپات

 

6- هنگامی که آب جوش بیاید قهوه عصاره­‌گیری  شده به آرامی به قسمت بالایی دستگاه جابجا می‌شود. اگر آب با پاشش زیاد جابجا شود حرارت شعله را کم کنید. اگر از آب دمای ۹۲ درجه استفاده کنید پس از گذشت یک دقیقه شاهد عصاره‌گیری قهوه خواهید بود.

موکاپات

 

7- پس از اینکه جابجایی پایان یافت دستگاه موکاپات را از روی حرارت بردارید. قهوه شما آماده است. 

 

ثبت نظر

نظر
مهدی ترابی
1403/09/12 16:19
تشکر از مطلب کاربردی تون
نظر
هورا علینژاد
1403/09/03 11:59

مطلبتون عالی بود. به خصوص که میزان قهوه و آب رو مشخص کردید و راحت تونستم به ترکیب مورد علاقه ام برسم.

نظر
لکافکا
(1403/09/03 12:00)

سپاسگزاریم که وقت گذاشتید و برای ما نظرتان را نوشتید.

نظر
majid babazadeh
1402/12/01 18:02
سلام از توضیح و آموزش بسیار سپاسگزارم ولی متوجه این نشدم که باید آب جوش بریزیم یا با آب سرد شروع کنیم (موکوپات) با هم تشکر میکنم سایت خوبی دارید. امیدوارم که بتونم در ساری یا قایمشهر یا بابلسر یه کافی شاپ بزنم
نظر
لکافکا
(1402/12/01 18:02)

سلام، جناب بابازاده،
مطلب را اصلاح کردیم تا ابهام شما برطرف شود. ممنون از پرسشی که مطرح کردید. ضمنا امیدواریم در کسب و کارتان موفق باشید.

آنچه نیاز دارید:

§ آنچه برای دم‌آوری قهوه در موکاپات سه کاپ نیاز دارید:

  1. آب تصفیه شده (سه فنجان آب تازه جوشیده)
  2.  قهوه تازه آسیاب شده: آسیاب قهوه مناسب در این شیوه دم­‌آوری ریزتر ذرات شکراست. وزن قهوه به ابعاد موکاپات شما ارتباط مستقیم دارد برای موکاپات سه کاپ  ۱۵ گرم قهوه نیاز است که معادل ۲ قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده است.
  3. موکاپات سه کاپ
  4. نسبت آب به قهوه (Ratio): پیشنهاد می‌شود ۱ به ۱۰ را مقیاس قرار دهید. یعنی برای 15 گرم قهوه از 150 میلی لیتر آب استفاده کنید.
  5. مدت زمان: یک دقیقه و سی ثانیه
روش ارتباط با ما
02136628713
09336254797
lekafkacoffee@gmail.com
مطالب مرتبط

مایل به شناخت روش‌های دم‌آوری هستید؟