طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس و روشدم‌آوری دقیق قهوه
سبد خرید
shop btn 0
close
جمع: 0 ریال
تنظیمات و ثبت نهایی سفارش
روش‌های دم‌آوری

دم‌آوری قهوه با فرنچ پرس

در ایران رایج  است به قهوه ای که با دستگاه فرنچ پرس تهیه می‌شود، قهوه فرانسه می‌گویند. قهوه فرانسه یک اصطلاح نادرست و اشتباهی است که در بین علاقه‌مندان به قهوه رواج پیدا کرده است. پس بیایید به جای آن از عبارت درست قهوه‌دمی که ترجمه شده Brewed Coffee است، استفاده کنیم. در این روش تهیه قهوه، امکان کنترل تمامی متغیرها مانند دمای آب، اندازه آسیاب قهوه و مدت زمان دم‌آوری قهوه را با توجه به سلیقه شخصی شما فراهم می‌کند.

مراحل آماده­‌سازی:

1- برای دم آوری قهوه با فرنچ پرس برای 3 نفر نیازمند 375 میلی لیتر آب با دمای 92 درجه هستیم راحت ترین راه برای اینکه بدون دماسنج به این دما برسیم این است که از آبی استفاده کنیم که بعد از جوشیدن از شعله برداشته شده و 30 ثانیه از زمان برداشته شدن آن گذشته باشد.

 

فرنچ پرس

 

 

2- پیشنهاد میکنیم جداگانه فرنچ پرس را قبل از استفاده مقداری آب گرم در فرنچ پرس ریخته تا بدنه آن گرم شود سپس آب را تخلیه میکنیم این کار بدین منظور انجام میشود که بدنه فرنچ پرس گرم شده و هنگام دم‌آوری باعث کاهش دمای آب نشود.


فرنچ پرس

 

3- 90 گرم قهوه ای را که درشت و حدود اندازه دانه های نمک دریا آسیاب شده است را درون فرنچ پرس میریزیم دقت کنیم هر قاشق غذا خوری حدود 15 گرم قهوه خواهد بود

 

فرنچ پرس

 

فرنچ پرس

 

4- فرنچ پرس را که درون آن قهوه آسیاب شده ریخته شده است (درصورت در دسترس بودن ترازو آن را روی ترازو قرار میدهیم) و مقداری از آب 92 درجه را درون فرنچ پرس میریزیم تا آنجا که سطح قهوه را بپوشاند و سپس آن را هم میزنیم در این مرحله قهوه وارد فرآیندی به نام شکوفا شدن (bloom) می‌شود که این در مرحله گاز کربن دی اکسید از قهوه جدا و جذب آب صورت می‌گیرد این فرآیند تاثیر بسیار مهمی در عصاره­‌گیری قهوه دارد.

 

فرنچ پرس

 

5- پس از گذشت 30 ثانیه مابقی آب را اضافه کرده و درپوش فرنچ پرس را بدون اینکه فیلتر را به پایین فشار دهیم روی دهانه فرنچ پرس قرار میدهیم


فرنچ پرس

 

6- پس از گذشت سه الی چهار دقیقه فیلتر فرنچ پرس را به پایین فشار میدهیم تا قهوه از عصاره آن جدا شود پس از این کار قهوه شما آماده نوشیدن است

(بهتر است قهوه‌­ی  آماده شده مدت زیادی در فرنچ پرس باقی نماند چون باعث تغییر طعم قهوه می‌شود)

ویژگی‌های ابزار فرنچ پرس:

  • شست و شوی فرنچ پرس نسبت به سایر ابزار دم‌آوری آسان‌تربوده.
  • فرنچ پرس نیازی به فیلتر اضافی ندارد.
  • دم‌آوری با این دستگاه سرعت بالایی دارد.
  • به دلیل ابعاد مناسب گزینه مناسبی برای حمل است.
  • با استفاده از این دستگاه قهوه‌ای با بادی بالا حاصل می‌شود.
  • به خاطر عدم استفاده از فیلتر کاغذی قهوه دم شده کدر است.
  • فرنچ پرس قیمت مناسبی دارد.
  • ابزار دم‌آوری عمومی و در دسترسی است.

 

نوش جان‌تان

ثبت نظر

آنچه نیاز دارید:

مواد و وسایل مورد نیاز تهیه قهوه دمی با فرنچ پرس برای سه نفر:

  • سه فنجان آب معادل 375 میلی لیتر با دمای 92 درجه
  • 90 گرم قهوه آسیاب شده با درجه درشت
  • فرنچ پرس متوسط یا بزرگ
روش ارتباط با ما
02136628713
02133552644
021
lekafkacoffee@gmail.com
lekafkacoffee@gmail.com
lekafkacoffee1@gmail.com
مطالب مرتبط

مایل به شناخت روش‌های دم‌آوری هستید؟