نحوه دم آوری V60 چگونه است؟
سبد خرید
shop btn 0
close
جمع: 0 ریال
تنظیمات و ثبت نهایی سفارش
روش‌های دم‌آوری

روش دم‌آوری V60

خوشمزگی و روح کامل یک فنجان قهوه، در شیوه دم‌آوری آن است . V60 ترکیب علوم شیمی و فیزیک در کنار مهارت‌های دم‌آوری است. 

 

§   مراحل آماده­‌سازی:

1- 2- آب را بجوشانید و سپس آب را از حرارت فاصله دهید. آب جوش پس از گذشت 20 ثانیه که از شعله فاصله می‌گیرد، چیزی حدود 10درجه کاهش دما خواهد داشت و این  دما برای دم‌آوری قهوه مناسب است، آب جوش اگر بلافاصله برای دم‌آوری استفاده شود قهوه را تلخ خواهد کرد.

2- قهوه­ تازه را با اندازه  کمی ریز (medium coarse to fine – شبه به دانه­‌های شکر)  به روش دستی یا برقی  آسیاب کنید.

 

 

3- ابزار را روی سرور یا لیوان قرار دهید، فیلتر را روی ابزار بگذارید و با آب گرم فیلتر را خیس کنید و همچنین ابزار و  سرور را گرم کنید، سپس آب را تخلیه کنید، این امر باعث می‌شود در زمان دم‌آوری با افت دمای کمتری مواجه شوید.ضمنا این کار تاثیر زیادی در از بین بردن طعم کاغذ موجود در فیلتر دارد و همچنین به ماندگاری دما در طول زمان فرآیند دم­‌آوری کمک می­‌کند. سعی کنید با دست لبه‌های فیلتر را به دستگاه بچسبانید.

 

V60

 

4- مقدار 18 گرم قهوه آسیاب شده با درجه تقریبا ریز را در وسط فیلتر بریزید و آب با دمای 92 درجه  را به روی سطح قهوه ریخته، تا آنجا که سطح قهوه را بپوشاند و سپس آن را به آرامی هم می‌زنیم. در این مرحله قهوه وارد فرآیندی به نام شکوفا شدن (bloom) می‌شود که در این مرحله گاز کربن دی اکسید از قهوه جدا و جذب آب صورت می‌گیرد این فرآیند تاثیر بسیار مهمی در عصاره­‌گیری قهوه دارد.

V60

 

V60

 

5- پس از گذشت 30 الی 40  ثانیه مابقی آب را به آرامی و به صورت یکنواخت در دو مرحله با فاصله زمانی 10 تا 15 ثانیه ای از هم به روی قهوه به صورت دورانی اضافه کنید.در پایان این مرحله حدود دو دقیقه بایستی از آغاز دم‌آوری شما گذشته باشد.

 

V60

 

6-صبر کنید تمام قهوه استخراج شودو  پس از اتمام دم آوری فیلتر استفاده شده را دور بیندازید و ابزار با آب بشویید و پس از کمی هم زدن قهوه را نوش جان کنید.

V60

ثبت نظر

آنچه نیاز دارید:

§ مواد و وسایل مورد نیاز:

  1. آب جوش: 250 گرم معادل دو فنجان کوچک یا یک لیوان بزرگ برای هر نفر: از آبی با دمای 92 تا 96 درجه سانتی‌گراد استفاده کنید. (مقدار آب به انتخاب خودتان است و می‌توانید بنا به غلیظ یا رقیق شدن قهوه مقدار آب را تغییر دهید.)
  2. قهوه تازه آسیاب شده: برای هر نفر 18 گرم (دو قاشق غذاخوری) از قهوه با آسیابی ریز برای دم‌آوری V60 استفاده می‌شود. (قهوه آسیاب شده بهتر است شبیه ذرات شکر  باشد تا طعم بهتری از قهوه استخراج شود.)
  3. ابزار V60 (این ابزار در دوسایز کوچک و بزرگ در دسترس است )                                            
  4. فیلتر V60  مناسب با سایز ابزار
روش ارتباط با ما
02136628713
09205186894
lekafkacoffee@gmail.com
مطالب مرتبط

مایل به شناخت روش‌های دم‌آوری هستید؟