![لکافکا لکافکا](https://www.lekafka.ir/siteFile/images/logo5.png)
![shop btn](https://www.lekafka.ir/siteFile/images/icon/2.png)
خوشمزگی و روح کامل یک فنجان قهوه، در شیوه دمآوری آن است . V60 ترکیب علوم شیمی و فیزیک در کنار مهارتهای دمآوری است.
1- 2- آب را بجوشانید و سپس آب را از حرارت فاصله دهید. آب جوش پس از گذشت 20 ثانیه که از شعله فاصله میگیرد، چیزی حدود 10درجه کاهش دما خواهد داشت و این دما برای دمآوری قهوه مناسب است، آب جوش اگر بلافاصله برای دمآوری استفاده شود قهوه را تلخ خواهد کرد.
2- قهوه تازه را با اندازه کمی ریز (medium coarse to fine – شبه به دانههای شکر) به روش دستی یا برقی آسیاب کنید.
3- ابزار را روی سرور یا لیوان قرار دهید، فیلتر را روی ابزار بگذارید و با آب گرم فیلتر را خیس کنید و همچنین ابزار و سرور را گرم کنید، سپس آب را تخلیه کنید، این امر باعث میشود در زمان دمآوری با افت دمای کمتری مواجه شوید.ضمنا این کار تاثیر زیادی در از بین بردن طعم کاغذ موجود در فیلتر دارد و همچنین به ماندگاری دما در طول زمان فرآیند دمآوری کمک میکند. سعی کنید با دست لبههای فیلتر را به دستگاه بچسبانید.
4- مقدار 18 گرم قهوه آسیاب شده با درجه تقریبا ریز را در وسط فیلتر بریزید و آب با دمای 92 درجه را به روی سطح قهوه ریخته، تا آنجا که سطح قهوه را بپوشاند و سپس آن را به آرامی هم میزنیم. در این مرحله قهوه وارد فرآیندی به نام شکوفا شدن (bloom) میشود که در این مرحله گاز کربن دی اکسید از قهوه جدا و جذب آب صورت میگیرد این فرآیند تاثیر بسیار مهمی در عصارهگیری قهوه دارد.
5- پس از گذشت 30 الی 40 ثانیه مابقی آب را به آرامی و به صورت یکنواخت در دو مرحله با فاصله زمانی 10 تا 15 ثانیه ای از هم به روی قهوه به صورت دورانی اضافه کنید.در پایان این مرحله حدود دو دقیقه بایستی از آغاز دمآوری شما گذشته باشد.
6-صبر کنید تمام قهوه استخراج شودو پس از اتمام دم آوری فیلتر استفاده شده را دور بیندازید و ابزار با آب بشویید و پس از کمی هم زدن قهوه را نوش جان کنید.
§ مواد و وسایل مورد نیاز: