قهوه کلمبیایی طیف گسترده ای در طعم از شیرینی، مغزدار و شکلاتی گرفته تا رایحه گل دار، میوه ای و گرمسیری دارند. طعم قهوه در هر منطقه از کلمبیا ...مطالعه بیشتر
بهترین قهوه های نیکاراگوئه طیف وسیعی از طعم ها را در خود دارند، از طعم شیرین، شیرینی کره ای و شیر شکلاتی گرفته تا طعم گل و خوشمزه و اسیدی در ...مطالعه بیشتر
طعم قهوه تولید شده در کشور تانزانیا با توجه به منطقه و نوع آن متفاوت است قهوه های روبوستای تانزانیا غلیظ و شیرین با چگالی بالایی است. ا ...مطالعه بیشتر
کشور کنیا یکی از پر رایحه ترین قهوه های در جهان را تولید می کند. طعم قهوه های کنیایی، از منطقه ای به منطقه دیگر به طور ظریفی از هم متفاوت ان ...مطالعه بیشتر
ترکیب گونه های مختلف دانه قهوه که از کشور اتیوپی بدست می آید، طعم منحصر بفرد خود را دارند.معروفیت قهوه های کشور اتیوپی در طعم ملایم و ر ...مطالعه بیشتر
کشور ویتنام در سال 1857 میلادی شروع به تولید و تهیه قهوه کرد. در اوایل سال 1900 میلادی و پس از تغییرات سیاسی که در ویتنام صورت گرفت کشاورزان ...مطالعه بیشتر
کشور السالوادور، یکی از خوش طعم ترین قهوه ها را در جهان تولید می کند، قهوه تولید شده در السالوادور شیرین و خامه ای همراه با عطر میوه خشک، شک ...مطالعه بیشتر
بعضی از قهوه های حاوی پرتناقض ترین طعم و رایحه، از قهوه نرم، با رایحه آجیلی و کم اسیدیته گرفته تا قهوه های پر اسیدیته به سبک کنیایی، که در آ ...مطالعه بیشتر
قهوه های گواتمالایی، از منطقه ای به منطقه دیگر، تنوع فوق العاده ای از عطر و طعم ها را، از طعم شیرین با رایحه کاکائو و تافی گرفته تا طعم مرکب ...مطالعه بیشتر
قهوه تولید شده در مکزیک در حال ظهور در بازار کالاهای خاص هستند و برای داشتن طعم شیرین، ملایم همراه با رایحه متعادل در دنیا طرفداران زیادی دا ...مطالعه بیشتر
قهوه های بوروندی، دارای بافتی نرم و تنوعی از طعم و رایحه گلدار و مرکبات شیرین گرفته تا شکلاتی و مغزدار را تولید می کند. هر کدام از مناط ...مطالعه بیشتر
اولین درختان قهوه در کشور روآندا سال 1904 کاشته شدند و در حدود سال 1917 اولین صادرات قهوه آغاز شد. ارتفاعات زیاد و بارندگی ثابت، اقلیمی ...مطالعه بیشتر